Importera fakturaunderlag från Pyramid till Fortnox

Ändrad den Thu, 27 Feb 2020 vid 02:33 PM

Arbetar ni eller era kunder i Pyramid men ni vill föra över fakturatransaktionerna till Fortnox? Med vår lösning får ni automatiskt över underlagen från Pyramid till Fortnox.

Om ni har några frågor eller vill starta igång detta når ni oss på helpdesk@techworx.se

Tjänstenummer hos oss på Techworx är: 43011

Lösningen innebär:

• En automatisk funktion som skapar upp de fakturor som finns i filen.
  • Eftersom vår lösning är fullt integrerad med Fortnox skickar ni eller kunden filen till direkt till Fortnox på inbox.kf.123456@arkivplats.se , 123456 ersätter ni med kundens databasnummer i Fortnox. Därefter tar vår lösning över och skapar upp fakturorna utifrån underlaget. Normalt sker detta enligt överenskommelse men förslagsvis schemalagt varannan timme dagtid.
  • När fakturorna skapats upp skickas ett bekräftelsemail/ sammanfattning till teamet hos Aspia eller utvald kontaktperson
  • Filen arkiveras sedan i Fortnox Arkivplats med aktuellt datum för enkel spårbarhet. Kunden behöver inte tjänsten Arkivplats för att lösningen ska fungera.
  • Om kunden saknas i Fortnox skapas en tillfällig kund upp och teamet meddelas så att rätt kundnamn kan läggas in. Bakgrunden är att filen inte innehåller kundens namn.
  • En kommentar i Fortnox läggs till på fakturan att den är skapad från underlaget med filnamnet för enkel spårbarhet.
  • Om någon faktura inte kan skapas upp så meddelas teamet/kontaktpersoner via mail.

-Återigen, varmt välkommen till oss och vi hoppas att ni kommer bli nöjda. Om det är några frågor kan ni alltid maila oss på helpdesk@techworx.se

//Techworx