Importera verifikat från Excel till Fortnox

Ändrad den Sat, 20 Nov 2021 vid 04:56 PM

Vill ni underlätta vardagen genom att kunna importera verifikat direkt från Excel in till Fortnox?

Med vår tjänst kan ni enkelt utifrån en excelmall importera återkommande eller större verifikat direkt från Excel till Fortnox. Ni lägger in verifikatet direkt i Excel sedan kan ni antingen dra och släppa underlaget i vald inbox i Fortnox alternativt maila underlaget till inbox.o.123456@arkivplats.se (123456 ersätter ni med ert abonnemangsnummer i Fortnox).

Vår tjänst kommer även att:

• Utvalda kontaktpersoner meddelas med en statusrapport efter varje import.
  • Underlaget sparas i Fortnox för enklare spårbarhet.
  • Verifikatet kan styras till en utvald verifikationsserie.

För att komma igång kontaktar ni oss på helpdesk@techworx.se så hjälper vi er igång.

Länk till vanliga frågor och svar: Länk

Tips!
Om ni arbetar med bokföring i Fortnox kan vi tipsa om att följa vår LinkedIn-sida. Där publicerar vi löpande nyheter kring lösningar som underlättar vardagen för redovisningskonsulter. Länk till Techworx på LinkedIn

Vi arbetar även med kundunika lösningar ex om ni har någon kund där ni får in underlag (ex kundfakturor i Excel) eller liknande och vill automatiskt kunna importera dessa till Fortnox. Detsamma gäller automatisering av återkommande moment i Fortnox. Ni är alltid välkomna att höra av er vid frågor, funderingar eller om ni vill bolla idéer.

Tjänstenummer hos oss på Techworx 54010