Fakturaimport från Excel

Ändrad den Fri, 05 Nov 2021 vid 12:26 PM

Förenkla vardagen genom att enkelt importera fakturor till Fortnox från Excel

Arbetar ni med underlag till fakturor i Excel som ni vill importera till Fortnox?  I så fall kan vår lösning underlätta er vardag avsevärt. Lösningen passar om ni eller era redovisningskunder arbetar i system som saknar integration mot Fortnox och ni vill undvika det tidsödande arbetat att registrera dessa manuellt, en och en.

Vår lösning kommer innebära att ni i en Excelmall lägger in alla era fakturor för en viss period. Sedan laddar ni eller er kund upp filen i Fortnox alternativt mailar till inbox.kf.123456@arkivplats.se , 123456 ersätter ni med ert databasnummer i Fortnox. Efter det tar vår lösning över och automatiskt skapar upp fakturor i Fortnox med samma information. När fakturorna är skapade meddelas ni med en bekräftelse via mail.

Excelmall för import: Se bifogad mall med exempel och dokumentation.

Utöver det kommer vår lösning även innebära:

• Innehåller underlaget en ny kund som inte finns i ert kundregister kommer den att skapas upp med respektive kunduppgifter.
  • Ni kan själv välja om underlaget ska arkiveras i Fortnox Arkivplats.
  • Alla fakturor kommer märkas med en kommentar som anger datum och fil som skapat fakturorna.
  • Allt loggas och är sökbart i behandlingshistoriken för enkel spårbarhet.
  • Fakturor kan kopplas till kostnadsställe eller projekt i Fortnox.

Kostnaden för lösningen är endast 349 kr i månaden och ingen startkostnad eller bindningstid.

Beställning gör ni enklast genom att skicka ett mail till oss på helpdesk@techworx.se

- Återigen, varmt välkommen till oss och vi hoppas att ni kommer bli nöjda. Om det är några frågor kan ni alltid maila oss på helpdesk@techworx.se

//Techworx