Lägga till en ny mappning för konto eller kostnadsställe

Ändrad den Sun, 26 Jan 2020 vid 08:46 PM

I våra tjänster för export av information ut från Excel finns det  möjlighet att koppla exempelvis ett konto till en kontogrupp eller ett kostnadsställe till en organisationsgrupp.

Om ni märker att det kommer upp nya konton i er rapport under mappen "(tom)" klickar ni bara på fliken "Kontoplan". Här lägger ni till det nya kontot och vilken grupp det ska kopplas mot.

När det är klart laddar ni bara om rapporten och kontot ska därmed grupperas in under den mappning ni valt.

Tips!

Under denna flik kan ni även själv skapa egna kontogrupperingar eller summeringar. Prova er fram till er bästa lösning. Motsvarande lösning finns även för andra dimensionsdelar, exempelvis kostnadsställe.

Under fliken "Kontoplan"