Ställa in i Wave kassasystem för att exportera SIE-filer

Ändrad den Thu, 20 Aug 2020 vid 11:11 AM

Wave kassasystem har möjlighet att automatiskt skicka SIE-filer och passar väldigt bra med vår tjänst som automatiskt tar emot och bokför dessa i Fortnox. Nedanför hittar ni en instruktion hur ni enkelt ställer in er adress inbox.dag.12345@arkivplats.se (12345 ersätter ni med ert databasnr i Fortnox)

1.       Gå in i ”Inställningar” via Waves huvudmeny

2.       Gå in under flik ”Bokf. konton” och tryck på knappen ”Inställningar för export av SIE-filer” längst ned

3.       Bocka för alternativet att SIE-filer ska exporteras vid varje skiftavslut

4.       Bocka i alternativet ”Skicka till följande email-adress” och ange vilken adress filerna ska skickas till

5.       Starta om Wave i samtliga kassor

6.       Kontrollera att allt fungerar som det ska vid nästa skiftavslut